miércoles, 19 de mayo de 2010

Graduació de Mestres d'Infantil 2007-10!

Com ja sabeu, som estudiants de Mestre d'Infantil! I ja arriba final de curs!

Les ganes d'acabar i deixar carpetes, fortafolis, exàmens i més treballs i dies de matinar es barregen amb la nostàlgia de deixar enrere una etapa que per a nosaltres ha significat moltíssim.

La celebració ha estat genial, les famílies i els amics ens han acompanyat durant l'acte i després...com requereix una bona celebració...la festa ha estat magnífica!

Per acabar d'arrodonir la nostra recerca pel que fa a les Noves Tecnologies...també les hem tingut present a la nostra graduació! La Marta Serra i jo, Gisela León, vam crear un vídeo amb fotografies d'aquests tres anys!

500 Fotos no són suficients per plasmar tres anys d'aventures, però poden ser un record preciós del nostre pas per la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

El programa que hem utilitzat ha sigut el Windows Movie Maker. És molt intuïtiu, tot i que al principi ens va constar una miqueta (eh que sí, Marta?).

En aquesta entrada us deixem el nostre vídeo que, després de moltes hores, ha fet que a més d'una ens saltés la llagrimeta al veure-ho!

Mestres, moltes gràcies a tots i totes per les estones passades! Que tingue Sort!

2 comentarios:

Janaina Minelli de Oliveira dijo...

Qué guay, chicas!!! Me dolió perder vuestro acto, de verdad! Pero comparto vuestro alegría =) ADELANTE

Anónimo dijo...

Quina llàstima que no se sentís bé el dia de la graduació!!!

Publicar un comentario